El mini LAS VEGAS


El dimarts, 22 de desembre de 2009, es va fer el taller de pòquer. Dels professors, hi varen participar el Jordi Ferrer i el Xavi Saguer. A més hi havia molts alumnes, com Javi Fajardo i Samu, pels quals era el primer cop que van jugar a pòquer i a sobre van ser els finalistes! Per fer-ho més ràpid, els alumnes es varen dividir en tres taules, d'unes sis persones per taula.

Varen utilitzar cartes que eren mig cartes de pòquer, mig cartes de baralla espanyola. Les fitxes eren les de pòquer de veritat; bé, algunes. La majoria eren rosques. La veritat és que no ens podem queixar de res, perquè va ser molt divertit.

El joc consisteix en aconseguir la millor combinació de cartes possible. Les combinacions possibles són: A,K,Q,J,10 (escala); A,A,K,K,K (full); 9,7,A,A,A (trio); A,K,K,Q,Q (doble parella); 10,8,6,J,J (parella);J,8,5,A,K (res). Aquestes són algunes de les moltes possibles combinacions.

Un dels jugadors més destacats va ser Miguel Maya, que va guanyar una gran suma de fitxes. El jugador més decebedor va ser Jordi Ferrer, que no estava a l'alçada de les seves expectatives. El taller va acabar amb partides amistoses i amb molts somriures.

A la imatge podem veure alguns jugadors amb les fitxes.

AZAMAT KINZYABAEV 3B





Comentaris