LUNA NUEVA




La segona part de Crepúsculo, Luna nueva es va estrenar el 18 de novembre del 2009 a tots els cinemes d'Espanya.Esta basada en el segon llibre de la saga de Crepúsculo d'Stephanie Meyer. Penso que si t'has llegit el llibre, aquesta pel·lícula et sembla pobre en continguts, que poden ser essencials per el transcurs de la historia. Aquesta segona part l'ha dirigida un nou director, Chris Weitz, que crec que l'ha fet més comercial i més superficial perquè en el llibre és demostren molt més els sentiments i s'ha “menjat” moltes escenes que són molt interessants, com per exemple quan la Bella es desmaia al fer una activitat al laboratori amb sang, o quan l'Edward s'està pensant d'abandonar Bella i marxar del poble per no fer- li mal i està distant amb ella durant tres dies.
La primera pel·lícula , Crepúsculo la va fer Catherine Hardwicke, i crec que la va fer intentant mantenir l'ambient i els sentiments que transmeten els llibres de Stephanie Meyer. Penso que el director de la segona pel·lícula s'ha “coplumpiat” una mica, ja que sabia que la pel·lícula ja tenia èxit i que té molts seguidors.
En aquesta pel·lícula han augmentat els personatges, els Quileutes i els Vulturis, que crec que han mantingut el llistó alt, crec que els actors de la pel·lícula els hi van com anell al dit. Saben representar els personatges d'una manera que crec que no es podria fer millor. Tot i que l'actor que representa l'Edward Cullen, Robert Pattinson ha estat nominat a pitjor actor del 2009.
En resum, hi ha pel·licules basades en llibres molt més ben fetes que Luna nueva, com ara Harry Potter. Ja veurem com fan la tercera pel·lícula basada en Eclipse, per mi, el millor llibre de tots.

JOANNA ROMANÍ, 3rC


Comentaris