Perquè ser adolescent tampoc és fàcil...

En la nostra etapa de l'adolescència hi ha situacions que algunes persones no entenen: la forma de vestir, de pensar, de ser, els amors i desamors... .


Ells sempre intenten ajudar ja que també han passat per aquesta etapa, ens donen molts consells però hi ha coses de què no pots parlar perquè tens vergonya : sexe, drogues, amor...


A la majoria dels adolescents el tema que més ens toca és el dels sentiments cap una altra persona, sigui del sexe que sigui.

És un tema del qual és molt difícil parlar i expressar-ho, tant amb els adults com amb la persona que ens atrau. En una situació com aquesta ets molt reservat, es fa molt difícil expressar-ho a la persona estimada, fins que arriba un dia que ''explotes'' perquè ja no pots ocultar tot el que sents. Més tard és quan arriben les sorpreses, pot ser bona o dolenta, ja se sap el que és..., busques una resposta ja que a vegades no és pot obtenir.


No només és difícil pels sentiments, sinó que també és difícil amb els pares. Et trobes en una etapa en què vols fer el que vols tu i no que et manin, també perquè vols sortir...

En resum no tenir responsabilitats. Alguns es queixen que no fem res, bé, que com diuen ells som uns “vagos” però també han d'entendre que som adolescents.


Com hem dit abans ser adolescent tampoc és fàcil.


Amanda Mora i Ester Pérez.


Comentaris