'' La Huérfana ''

La pel·lícula ''La Huérfana'' tracta sobre la història d'una família que té dos fills i perden el tercer que esperaven i adopten una nena, l'Esther , que sembla tenir gran maduresa i humilitat. Però quan arribi a la casa començarà a tenir una actitud inquietant, només aportarà a la família: problemes, morts, baralles... El que ells no saben és que ella amaga un passat terrible.
Es una pel·lícula de terror produïda als Estats Units, amb moltes escenes de violència i sang, dirigida per Jaume Collet-Serra. Es va estrenar el 16 d'octubre de 2009, amb gran èxit a Espanya.

La pel·lícula és molt bona; el personatge d'Esther està ben fet ja que té detalls que la fan maligna. Retrata els nevats de Canadà i la música li dóna gran efecte a les imatges tan violentes.
La parella sembla bastant perfecta, amb problemes que s'havien oblidat però Ester els hi recordarà. La filla està sorda però es un gran exemple del que qualsevol persona faria; callar les matances i els problemes que està portant Esther i defensar-la perquè si no, ella seria la pròxima víctima.
Yasmin Stoll


Comentaris