L'estil a les teves mans ♀




En el nostre institut hi ha diferents estils de vestir, tant en el nois com en les noies. Però nosaltres ens centrarem en l'estil propi de cada noia. Es poden veure moltes varietats d'estils, cada noia vesteix com vol, a la manera que li agrada i al gust de cada una. Hi ha moltes maneres de representar la forma de ser amb la forma de vestir. En el nostre institut, l'IES Puig Cargol, es poden visualitzar moltes modes, i totes diferents; unes amb marques, altres sense; unes formals, d'altres menys; però totes estiloses.

Hi ha moltes noies que es preocupen molt pel seu aspecte i el que pot pensar l'altra gent d'elles, per això, s'arreglen i cada vegada són més les noies que es maquillen des que arriben l'institut, des de “petites”. Normalment les noies ens basem ens uns referents de moda que quasi sempre s'extreuen revistes, tele, Internet, etc. Habitualment les noies duen pantalons llargs, i samarretes de màniga llarga, de tires i de tot tipus de camisetes, segons el temps.

El color representa també una manera de vestir i de variar la roba segons els seus colors. Exemple: fúcsia, taronja, blau, verd, lila, etc. A la gent li agrada més duu colors vius que colors foscos ho apagats. Peró tot pot ser hi ha noies que no li agraden anar vestides de colors vius, només amb colors negres. Una manera de vestir, amb colors foscos ( negres, grises...) es gòtica, no es l'única manera que hi ha de vestir amb colors foscos si no que hi ha mes estils que duen aquest colors. Normalment la roba de les noies es compren a les següents botigues:

-Bershka
-Stradivarius
-Pinkie
-Pull and bear
-Mango
-Oxid
-El Corte Inglés
-Blanco
Com aquestes botigues hi han moltes més, però aquestes són unes de les més freqüents per las joves..
Aquesta primavera es durà la roba i els complements mariners, les sandàlies romanes i ratlles a la roba. A l'estiu es portarà els vestits ens colors clars, els barrets de palla, les bandoleres, sabates de plataforma i les sandàlies amb taló Els biquinis de temporada seran de paraula d'honor, i de colors cridaners. I aquí acabem amb la moda del nostre institut, ja que cada persona té el seu propi estil, i la seva forma d'expressar el que sent.
Judith Morgal & Nekane Palomo



Comentaris