Qui guanyarà la lliga?

Jo crec que guanyarà el Barça perquè de moment té un punt de diferència, encara que si el Barça perd un partit i el Madrid guanya ja està: la lliga esta perduda.

Si el Madrid empata, el gol a Verage donaria la victòria al Barça. Encara que això no importa gaire perquè el Barça té una plantilla molt bona i també té en Messi.

Queden dues jornades de lliga i el Barça juga contra el Sevilla i el Valladolid; el Sevilla es un rival dur, però el Valladolid no tan i estan en zona de descens: aniran tots els jugadors preparats per guanyar al Barça, però amb amb els jugadors motivats per guanyar la lliga no serà gaire difícil guanyar. En canvi,el Madrid té l'Atlètic de Bilbao i el Màlaga, quasi igual que el Barça. El Bilbao pot causar problemes, però Màlaga està en zona de descens i no serà gaire difícil que el Madrid el guanyi.

La lliga està molt renyida, però amb els culés motivant els jugadors, Messi pressionant la porteria contaria, Puyol parant els davanters contraris i Valdès arreglant les possibles errades de la defensa enemiga no es pot perdre cap partit més.

JOAQUIM SALVADÓ

La meva opinió es que guanyarà el Reial Madrid. Aquestes dues últimes jornades de lliga el Barça i el Madrid tenen partits molt semblants. Els merengues reben al Athletic de Bilbao a casa. Un partit complicat per l'equip de Pelegrini, però es juga al Bernabéu, on l'equip només ha perdut un cop en tota la campanya de lliga. En canvi, els culés visiten el Sànchez Pizjuan. Un camp sempre difícil per l'equip de Guardiola on ja ha perdut un cop aquest any. El Sevilla ve de golejar al Racing i es juga la plaça de champions. La última jornada de lliga el Madrid visita el José Zorrilla. El Màlaga es juga el descens i no hi ha dubte que plantejarà un partit complicat per al Reial Madrid. Però el Màlaga porta vuit partits sense saber què és la victòria, en canvi, el Madrid porta una ratxa golejadora molt important. Marca un gol cada trenta-tres minuts, una mitjana de tres gols per partit. El Barça rep el Valladolid de Clemente que també flirteja amb el descens. No tinc cap dubte que els culés hauran de suar molt per aconseguir treure els tres punts.

A més, el Madrid té un Cristiano Ronaldo sotaescrivíssim que porta cinc gols en dos partits. A tot això hem de sumar que el Barça està afluixant el seu nivell aquest últims partits. Tot el contrari que el Reial Madrid, que amb cada partit es creix més i més.

AZAMAT KINZYABAEV

Comentaris