Sant Jordi entre els cargols



El 23 d'abril és el dia de Sant Jordi, i nosaltres a l'institut vam voler celebrar-ho com cada any.

A la sala polivalent van posar unes cadires de fusta plegables perquè tots els alumnes poguessin seure, però malauradament no n'hi havia suficients per tothom.
L'acte va començar a les 12h i les dues presentadores, Dúnia García i Beth Sabrià de 2n de Batxillerat ens van fer una breu presentació.
Els alumnes podien seguir el desenvolupament de l'acte a través de un llibret on hi constaven tots els escrits.
Vam començar amb dues lectures, una de les quals era de J.Maragall, en honor del seu centenari. Després els alumnes de 1r van tocar una cançó :Technomania. Interpretada amb flautes, bongos, carillons, xilofons, metalofons, un aro, i un pandero.
Seguidament, es van llegir tres poemes més i els alumnes de 1r van tornar a tocar una altre cançó, Oda a l'alegria.
A continuació es van llegir cinc escrits més, seguits d'una altra cançó: Fira, aquest cop interpretada per els alumnes de 2n d'ESO.
Uns altres tres poemes més es varen llegir i després els alumnes de 2n d'ESO van tornar a tocar una altre cançó: Titànic.
Seguidament amb un projector ens van mostrar el vídeo de mediació, "Tots els colors al camp", que va causar molta expectació i va tenir molt èxit.
Després van tornar a llegir tres poemes més, seguits de la cançó de 2n d'ESO: Mamma mía. Arribant així a la una i vint, va començar el lliurament de premis per part del director i dels membres de l'equip directiu del centre.
No tots els guanyadors llegien els seus poemes, però tot i així van sortir a l'escenari, a recollir el premi, que era un MP3. Van haver-hi en total deu guanyadors, d'entre tots els cursos.
I la diada, la vam acabar amb la darrera cançó dels alumnes de 2n : Bondia.
Cal dir que totes les cançons eren dirigides per en Jaume Mas, el professor de música.
Es van repartir unes 45 roses entre els alumnes guanyadors, els alumnes que llegien i els professors encarregats de l'acte, és a dir: en Silverio Guallar, l'Anna Fuentes, la Montse Carré, la Mònica Marull, en Jaume Mas, en Jaume Giró i la Rosa Massallé.
En definitiva, l'acte va transcórrer sense cap imprevist, i el més important vam acabar a l'hora programada.



JOANNA ROMANÍ & RAÚL DORREGO


Aquí podem veure
les presentadores de l'acte: la Dúnia i la Bet


Comentaris