Estada a l'empresa

Aquest curs que ara acabem, i d’acord amb la nova llei d’educació, diversos alumnes han pogut realitzar pràctiques en diferents empreses.
En primer lloc, alguns alumnes de l’ESO amb 15 anys complerts han pogut gaudir d’una primera experiència en el món laboral, adquirir més maduresa i responsabilitat i d’aquesta manera pal.liar la manca d’alguna competència a nivell acadèmic. Han col.laborat a diferents entitats: la brigada municipal (2 alumnes), la biblioteca municipal, RDM aluminis, Garatge Antonio, Motos Tena, Garatge Marquès, Central Garden, Taller Nou, Perruqueria La PL-1 i Estructuras Miguel Hortal.
En segon lloc, alumnes de 2n de Batxillerat han pogut fer una estada de 70 hores en empreses d'un àmbit escollit per ells i relacionat amb la carrera que volen cursar, de manera que poden comprovar a la pràctica si allò que volen estudiar els agrada. Cal esmentar la col·laboració del CEIP Pere Rosselló (4 alumnes), Llar d'Infants Municipal (2 alumnes), CEIP Mare de Déu de la Mercè, Agrupament Escolta Palamosí, Servei esportiu municipal (2 alumnes), Fisioteràpia Global i La Fleca de l'Empordà.
Des d'aquí, i en nom de l'Institut i de tot l'alumnat participant, volem agrair de tot cor a totes les institucions i empreses la seva paciència i dedicació envers els nostres alumnes.

Xavier Saguer Ayats
Coordinador d'Estada a l'Empresa


Comentaris