Tomorrowland, el desig de molts joves

Marcel Rueda Valverde 3rA 

Tomorrowland és un dels festivals més grans de música electrònica, se situa al poble de Boom a Bèlgica. La companyia Disney són els creadors de Tomorrowland, així que el festival és pràcticament una ciutat màgica. Té atraccions, fonts de colors, faroles amb formes recargolades i gent disfressada del tema de cada escenari. Aproximadament hi assisteixen persones de 75 països diferents. La seva estada en aquests 3 dies no és en hotels cinc estrelles ni cabanes: cada visitant dorm en tendes de campanya. Avions de tot el món es preparen un parell de dies abans per carregar centenars de passatgers cadascun. A molts dels avions hi viatja un Dj per animar el viatge cap a el festival. 

Dura exactament 3 dies, la música no para ni per la nit ni per el dia! Hi ha 400 dj's, i aproximadament uns 250.000 de visitants. Els tiquets es posen a la venta tres dies abans, però en 24 hores es venen més d'una tercera part! Tothom a qui li agrada la musica electrònica vol assistir a aquest festival, els principals generes de música a Tomorrowland són el House, el Trance i el Techno. 

Al 2005 va ser el primer any que es va celebrar aquesta festa, però només va durar un dia. Al 2006 va tenir més èxit. Al 2007 amb la presencia de Armin van Burren i David Guetta es va superar el nombre previst de visitants, que va arribar fins als 80.000. Al 2008 ja ho van fer de dos dies, i van contractar molts més dj's, i hi van anar aproximadament 120.000 persones a partir d'aquell any, el nombre de visitants va augmentar fins a 250.000 d'aquest any. 

Si esteu interessats en saber-ne més podeu visitar aquesta pàgina web. 
http://www.tomorrowland.com/10th-anniversary/
 Aquest és el escenari de 2010

Comentaris