Crònica de l’esquiada dels alumnes de 3r d’ESO

JOSEP RODRÍGUEZ i DANIEL MARTÍNEZ

El primer dia els alumnes de tercer es van haver d’aixecar a les 5 de la matinada. A les tres quarts de sis es van trobar al pàrquing del centre d’esport de Sant Antoni de Calonge. A les 7 van haver de parar perquè l’Aleix Campmajó es va vomitar a sobre. A les 9 del matí van arribar a Llívia on van deixar les maletes, van esmorzar i van agafar el material d’esquí a la botiga Camp Base. A les 10 del matí van arribar a les Angles, França, on van començar el primer dia d’esquí. Primer vam pujar al telecabina. A cada grup d’alumnes se li va assignar un monitor. Els debutants estaven repartits entre els grups 1,2 i 3. Els que ja havien esquiat anaven entre els grups 4 i 5. A les 5 de la tarda els alumnes van tornar al hotel. Estaven a l’hotel Esquirol. Entre les 6 i les 9, els alumnes podien anar a comprar el berenar o a donar una volta per la zona Després de sopar el estudiants podien anar a donar una volta fins les onze. A les onze havien d’estar al llit.

El segon dia després d’esmorzar vam agafar el material d’esquí i vam posar rumb a les pistes d’esquí de la Molina; en baixar del bus la gran majoria del alumnes van agafar una cinta per pujar a unes pistes superiors. A l’hora de dinar, vam fer-ho a pistes. Després de dinar cada grup se’n va anar a una pista diferent. A la tarda, els alumnes van passar una hora a la piscina. Els estudiants podien disfrutar d’una piscina d’aigua tèbia o d’una piscina d’aigua calenta. La resta de la tarda els alumnes podien fer el mateix que els altres dies.

El tercer dia ens vam dirigir a Masella , Catalunya. Cada grup feia una activitat diferent. Algun grup, pujava en telecadira, altres en telearrastre i altres en la cinta. S’ha de dir que el aquest dia, el dinar va ser molt escàs. Per la tarda, els alumnes podien fer el que volien. Per la nit els alumnes van anar a la discoteca.

Comentaris