Llibre Ulls negres

ARIADNA FUENTES IGLESIAS
Hola em dic Ariadna Fuentes Iglesias i soc de 3rA. El llibre que m'he llegit es titula Ulls Negres. 
En William Harlan Richter es un escriptor i guionista que va escriure aquest llibre a l'any 2012, i va tindre molt d'èxit entre els joves adults dels lectors.

El llibre és Ulls Negres

Es un llibre d'acció i una mica trist.

Autor: William Harlan Richter

Editorial: Cruïlla


Resum:

El llibre tractava sobre una noia que es deia Wally, que es passava mes rato fora de casa que amb la seva mare i a sobre d'això no li explicava res del que feia. Però un dia, la mare veia que la seva filla tardava molt i per aquest motiu va decidir baixar al carrer a veure on era. I mentre caminava va veure que la seva filla estava en un carreró amb tres noies i dos nois, i també va veure que estaven parlant.
Però tot no era perfecte, el dia de carnaval mentre anava a resoldre unes coses que havia de fer, per anar mes ràpid es va endinsar dins d'un carreró, però el cap d'una estona es va adonar que dos homes la seguien i va decidir sortir corrents cap a la sortida del carreró que donava al centre de Nova York. Però igualment la van assassinar segons van dir els policies. Serà cert? Serà mentira?
El seu assassinat o al que hagi sobreviscut canviara molt la vida de les persones que estan el seu voltant.
La part que més m'ha agradat ha sigut quan els amics de la noia anaven per els carrers de Nova York explicant el que feien cada dia, desde que s'aixecaven fins que s'en anaven a dormir, m'ha agradat sobretot per que t'ho explicava tant detalladament que t'imaginaves caminant per els carrers amb els seus amics.

Recomano aquesta novel·la a persones de la meva edat i també una mica més grans. Espero que us agradi aquest llibre.

Comentaris