SUPER BOWL TIME!

PEDRO GANDARILLAS 3r C

En aquest costat de l’Atlàntic no se segueix gaire el futbol americà, encara que la SUPERBOWL és l’esdeveniment més vist del món ja que amb 30 segons de publicitat van reunir més de 3 milions d’espectadors; tanmateix, actualment només hi ha 25 equips a tota Catalunya però cada cop hi ha més expectació.

El passat 2 de febrer a New Jersey (New York ) va ser disputada la final de la NFL ( LLIGA NACIONAL DE FUTBOL AMERICA ) els equips finalistes van ser Seattle Seahawks i Denver Broncos . Després d’ una temporada molt complicada per tots dos equips, van ser mereixedors del lloc on varen acabar.

Una setmana abans li van donar el premi al millor jugador de la temporada a Peyton Manning el quarterback dels Denver Broncos , però també el premi a la millor defensa de la història a els Seattle Seahawks. Tot i així els Denver Broncos tenien problemes al moment de coordinar-se com equip a l’hora de l’atac , totalment contrari als Seattle Seahawks que sense cap problema van aconseguir guanyar un partit totalment net.

Comentaris