Un carnaval de conte


ZOE BUSSER, 3r ESO

Aquest carnaval 2014 els carrers gironins han estat envaïts per uns dels personatges més famosos creats pels germans Grimm, la Caputxeta Vermella i el Llop.
Més de 130 caputxetes han saltat i ballat pels pobles del Baix Empordà els dies festius 28 de febrer i 1, 2 de març. Vam veure caputxetes i llops amistats per primer cop el divendres a St. Feliu de Guíxols (van sortir del seu bosc de fantasia a les 21:00h de la nit) i així van fer-ho també dissabte a Platja d’Aro , i divendres a St. Antoni de Calonge i Sta. Cristina d’Aro.
Ens van regalar riures dolços i música d'allò més ferotge i canyera, entre les quals Timber de Pitbull, on ens van ensenyar els seus dots per al ball.
En fi, la seva última parada serà el 9 de març a Calonge, el poble misteriós d’on diuen haver aparegut. A més a més es fan dir el Pijus de Calonge, no té ni cap ni peus...
Després de tanta festa, crec que els llops acabaran tips, perquè s’han portat molt bé de moment, però no us en refieu. El llenyataire no ha donat senyals de vida així que aneu amb compte que no us enxampi un llop famolenc i us cruspeixi! Ja sabeu que per Carnaval tot s'hi val!
Aquí us deixem la retransmissió de la rua a Platja d’Aro 01/03/2014 minut 01:17:36 :

Transmissió Rua Platja d'Aro

Gràcies per llegir-nos, pagesos i pageses, cavallers i nobles, que tinguin un bon dia.


Comentaris