Resum del III Fòrum dels Treballs de Recerca


Abdel Baghouz 
Tal i com vam anunciar, el passat 3 d'abril es va celebrar el III Fòrum de Treballs de Recerca del Baix Empordà, al teatre municipal de Sant Feliu de Guíxols.
Del nostre centre van anar alguns professors, també hi van assistir 20 alumnes juntament amb la directora. Van anar un autobús proporcionat  pel Consell Comarcal. L'acte va durar dues hores i mitja, per tant va acabar a dos quarts de nou.

Entre els treballs més destacats hi havia:
El treball de Adrià Orellana Cruañas de l'INS La Bisbal de La Bisbal d'Empordà. Aquest jove va construir una caixa forta amb picaxe. Els va impressionar molt perquè era una caixa forta que s'obria amb el telèfon mòbil.  

El treball  d'Alba Casas Romero i Alba Leiva Reinal de l'escola Vedruna de Palamós. Es van plantejar de crear un curtmetratge d'animació de 3'10 minuts a partir de 1140 de fotos, amb la tècnica stop motion. Va ser un treball que també va deixar a la gent sense paraules.

També com us vam informar, l'alumna Mireia Ribot Avellí del nostre institut va presentar el seu treball ' SA BARDISSA': L'EVOLUCIÓ DELS MASOS DE CALONGE EN ELS ÚLTIMS 40 ANYS, un projecte sobre les masies de Calonge i el seu  progrés en relació a l'estat, cultius, tipus d'explotació, etc.
Va ser una vetllada interessant i agradable. En l'enllaç següent podeu trobar tota la informació dels treballs:
Aquí veiem una foto de l'acte,on es pot observar tant ple com estava el teatre.


Comentaris