Els alumnes de tercer fan de guies a Girona!!


Simon Vullinghs 3rC
El passat dimecres 26 de març, els nois i noies de quart,alguns alumnes de tercer i els alumnes i professors del projecte Comenius van anar a una excursió a Girona. Van sortir de l'institut amb bus a les 15h i vam tornar a les 20h.
Aquesta excursió es va fer per ensenyar Girona als alumnes i professors de Comenius.
Primer van anar tots al museu del Cinema. Va ser molt interessant i divertit. Hi havia objectes que van ser utilitzats en pel·lícules com: la mascara de Mars Atack, la mà de Eduardo Manos Tijeras (protagonitzada per en Johnny Depp)... també hi havia un Oscar real.
Després de la visita al Museu ens vam dividir en tres grups: el dels francesos, el dels italians i el dels turcs i polonesos. En aquests grups hi havia alumnes de quart, alumnes i professors del Comenius i els de tercer, que van ser els guies.
Llavors vam anar al Barri Vell i vam visitar: la Catedral, l'església de St. Fèlix, el pont de Pedra, el Call Jueu, el Cul de la Lleona, les cases del riu Onyar i les Rambles.
Als alumnes i professors els va encantar la visita gràcies als guies professionals de tercer.
Al final molta gent es va acomiadar perquè alguns ja no ens veuríem més i es van fer moltes fotos junts, però tots els professors turcs volien una foto amb en Simon, perquè segons ells era el seu ídol.

Comentaris