Experiència Comenius


Júlia Álvarez- 4rtA
El projecte Comenius dura dos anys amb la fi de millorar el nivell d’anglès, posant-lo en pràctica amb el projecte “I know what I eat”. Els participants són un institut de Turquia, de França, de Polònia, d’Itàlia i per últim un d’Espanya. La primera trobada es va fer a França, on només els professors es van reunir per organitzar-ho. La segona trobada ha estat a Espanya, on no només han viatjat professors sinó també dos alumnes de Turquia, cinc de Polònia, sis de França i quatre d’Itàlia que s’han allotjat a casa d’alumnes de tercer i quart del Puig Cargol durant cinc dies.
Al centre s’han fet diferents activitats, una benvinguda: Esmorzar pa amb tomàquet, presentació de logos del projecte Comenius, murals de ceràmica i diferents sortides: com al Museu de la Pesca, on vam realitzar un taller de cuina, vam aprendre a fer fideua;a les masies de Calonge, tot i que degut a la pluja, només vam poder visitar Mas Molla, on ens van ensenyar el procés d’elaboració del vi; a Girona, on vam fer una mica de ruta turística i vam visitar el Museu del Cinema i també a Barcelona, on a part de visitar la ciutat, vam anar al Museu de la Xocolata, on vam fer un taller de piruletes.
Aquesta experiència ha beneficiat a tots camps, ja que hem pogut fer nous amics, practicar l’anglès i el francès i hem conegut noves cultures.

Comentaris