divendres, 25 d’abril de 2014

Truita vegana

MARCEL RUEDA

Ingredients per a 3 persones:
  • 2 cebes grans.
  • 4 patates mitjanes
  • ½ pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • Sal al gust
  • Oli de oliva o de gira-sol
  • 100g de farina de cigró
  • Aigua
Posem una paella a foc lent, amb una mica d'oli. Tallem la ceba a trossos molt petits. A continuació, la avoquem a la paella. Mentre es va fent, comencem a tallar el pebrot i les patates. Posem una altre paella al foc amb molt d'oli, per fregir-les. Quan la ceba és de color daurat, hi afegim el pebrot i un polsim de sal.
Retirem les paelles del foc i barregem les patates amb el sofregit. En un vol hi avoquem una mica d'aigua i 100g de farina de cigró, ho batem com si fossin ous. En el moment que ja hem acabat de batre, barregem el sofregit, amb patates, amb la farina de cigró líquida. Agafem una altra paella i hi posem la mescla. Quan estigui feta per la part de abaix girem i fem la part de dalt.
Aquí podeu veure la magnífica truita sense ou!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir