Carnet de conduir

JULIO URDININEA  IVAN MORENO
A l’institut hi ha molta gent que vol treure’s el permís de conduir i nosaltres us volíem mostrar els requisits que es necessiten per obtenir el carnet:

AM(49cc.ciclomotor): Cal pagar 450€, es necessita tenir 15 anys, s’ha de tenir residència a  Espanya,  presentar el DNI, fer una prova física, fer una prova practica amb la moto, fer una prova teòrica.

A1(125cc.moto): Cal pagar 1100€, es necessita tenir 16 anys, fer dos exàmens teòrics un per el de cotxe i un altre per el de 125cc., dos exàmens pràctics i un altre de maniobres.

B(cotxe): Cal tenir un mínim de 18 anys (17 anys i 9 mesos per a la teòrica),obtenir un certificat mèdic,entregar 2 fotos + fotocòpia del DNI + certificat mèdic,superar les proves de la DGT:  1 test teòric + 1 examen pràctic.
Amb aquest carnet pots portar automòbils de fins a 3.500 kg. Portar automòbils amb remolcs lleugers (màxim de 750 kg). Anar amb ciclomotor. Amb tres anys de carnet, les motos que autoritza el permís A1.                           

Aquest són el requisits que es necessiten per tenir els diferents carnets i poder conduir però no son tots encara queden molts altres carnets que només pots tenir amb una edat de més de 18 anys.  

         

Comentaris