Ídols adolescents

MIRIAM ROMERO I ASHLEY LEÓN
L'afició a la música fa que els més joves tinguin molta admiració pels famosos cantants. La seves cançons fa que sentin empatia com per exemple, si una cançó és alegre es senten feliços i si és trista, senten pena. També la seva manera de ser fa que tinguin un model a seguir.

Com a exemple d'ídols de la música, n'hi ha molts. Comentarem alguns famosos i com han arribat a ser-ho:

One Direction (1D): És una banda britànica-irlandesa formada per 5 nois: Zayn Malik, Harry Styles, Niall Horan, Liam Payne i Louis Tomlinson. Van participar al concurs “The X Factor” en el 2010, i un dels membres del jurat, en Simon Cowell, va decidir ajuntar-los i formar un grup musical. Els seus fans reben el nom de “Directioners”.


Miley Cyrus: És actriu i cantant estatunidenc. Va participar en una serie infantil,''Hannah Montana” on ella era la protagonista, però ja era coneguda perquè és filla de Billy Ray Cyrus,cantant del country . Els seus fans son anomenats “Smilers”.

Justin Bieber: És un cantant pop canadenc. Va començar a penjar vídeos a Youtube cantant, fins que més tard Scooter Braun, un mànager important va veure els seus vídeos i l'esdevingué famós. Els seus fans reben el nom de “Beliebers”.

Auryn:És un grup espanyol d'estil pop format per 5 nois: Blas Cantó,Carlos Marco, Dani Fernández,Álvaro Gango i David Martín. Van participar en diversos concursos, un d'ells és “Eurovisión” on van quedar finalistes i llavors va començar la seva fama. Els seus fans reben el nom de “Auryners”.

Abraham Mateo: És cantant d'origen espanyol. De petit va sortir en un programa andalús, “Menuda Noche”. I així es va fer famós. Els seus fans es diuen “Abrahamers”.



Taylor Swift: De petita composava cançons senzilles,fins que un dia va fer una actuació en “The Bluebird Café”. I li va cridar l'atenció a un discogràfic. Va començar a ser més coneguda quan va sortir en la pel·lícula de “Hannah Montana” cantant. Els seus fans s'anomenen“Swifties”. 


La informació sobre aquests famosos els pots cercar a la xarxa com per exemple: a Youtube, Google, Facebook, Twitter,etc. O en botigues.

Comentaris