Moda sobre rodes

MIRIAM RODRÍGUEZ GALERA 
Sembla que ha tornat la moda skater! La millor forma de desplaçar-se per venir a l’institut és en diferents tipus de patinets i skates:
PATINETS:
Scooter


Els Scooters es caracteritzen per tenir les rodes petites, el manillar molt llarg i una plataforma estreta per posar els peus.
Normalment s’utilitza per fer freestyle i és el que més està de moda. El patinet tradicional és el més estàndard que hi ha, tots l’hem tingut de petits però ara sembla que s’ha quedat enrederit per culpa dels scooters.

Estandard

L’Slider consta de dues plataformes (amb una roda a cadascuna) que s’uneix al manillar aquest és el més recent i complexe.
Al Tot-terreny se’l sol anomenar com un híbrid entre una bicicleta i un patinet estàndard.
SKATES:

Slider




Penny's

Els Penny’s són petits i fàcils de transportar i/o guardar per anar a la feina o a l’institut. La seva comoditat els ha fet molt populars.
Els Longboards són els més grans de tots els tipus de skates. Això podria ser un inconvenient, però el fet de que siguin així els fan més fàcils de utilitzar pels patinadors més inexperts. També s’utilitzen pel descens de baixades d’asfalt.
El Freeboard és l’únic amb 6 rodes que serveixen per fer girs de 360º, una altra cosa que té d’estrany aquest skate són els agafadors pels peus. Igual que els longobards aquest també s’usen pel descens.

Waveboards
Els Waveboards (que van adquirir certa fama al seu moment) només tenen dues rodes, cadascuna està situada a una plataforma connectada a una altra per un eix. Aquesta estranya forma dóna una genuïna impressió de surf a un skate. El Flowboard és una taula de skate té 7 rodes a cadascun dels extrems per fer girs més intensos de l’habitual i no es solen veure freqüentment. Estan recomanats per patinadors amb certa experiència.
Si has d’escollir patinet o skate no agafis el que et sembli més maco, prova’l i compra el que et sigui més còmode o fàcil de controlar. Si no en saps, intenta-ho, no et rendeixis! Que amb esforç tots podem aprendre a utilitzar aquest mitjans de transport.
Freeboard

Comentaris