Natalia Espasandín Hueter tercera classificada en uns premis de recerca biomèdica


ESTEL GARCÍA I MERON BALDÒ.


Divendres dia 17 d'abril la Natalia Espasandín, acompanyada de la professora Cristina Llombart van anar al Parc de Recerca Biomèdica a presentar el seu treball de recerca a un concurs.
Al arribar van entrar tots a una sala on hi havia els treballs dels cinc concursants exposats a la paret. La Natàlia va començar defensant el seu treball de recerca, la presentació tenia que durar uns 15/20 minuts, hi havia 5 participants i totes les presentacions van durar una hora i mitja. Després van fer un petit esmorzar i van poder gaudir d’una visita guiada pels laboratoris de regeneració de teixits i cèl·lules mare. Van poder observar diferents experiments del zebrafish, un peix tenyit de verd, on podrien apreciar els batecs del seu cor.
Van escoltar una xerrada sobre les il·lusions del cervell, dinàmica i amb il·lusions òptiques.
Després van donar els premis, van mencionar el 4t i 5è lloc, la Natalia Espasandín va quedar 3ra per tant va guanyar un iPad, una molt bona posició tenint en compte els 270 treballs i 301 alumnes que van presentar, aquesta experiència va ser molt divertida i enriquidora.
Aquí podeu veure els guanyadors: http://premi.prbb.org/guanyadors
 
 
Aquí veiem la Natàlia
Aquí veiem els guanyadors.    

Comentaris