Halloween


MARC GRASSOT MARIN I XAVIER GIRALT SERRALBO

Aquest cap de setmana, concretament el dissabte 31 d'octubre, es celebra Halloween. Halloween és una tradició celta, també conegut com el dia de tots els morts o la nit de les bruixes.
En aquest reportatge us proposem unes idees per celebrar aquesta terrorífica nit.

  Cupcackes terroríficament deliciosos:

Ingredients:

-250g de mantega
-300g de sucre
-3 ous
-350g de farina
-2 cullerades de llet
-mitja cullerada d'essència de vainilla
-una cullerada de llevat en pols
-3 cullerades de Nocilla


Recepta:

1. Preescalfeu el forn a 180º

2. Aboqueu en un recipient els 250g de mantega i mescleu-ho amb la mitja cullerada d'essència de vainilla i els 300g de sucre i remeneu-ho durant uns minuts.

3. A continuació aboqueu els 3 ous d'un en un, i quan estiguin ben incorporats a la massa afegiu-hi dos cullerades de llet i remeneu-ho fins que quedi una massa homogènia.

4. Tamiseu en el recipient els 350g de farina i la cullerada de llevat en pols i remeneu-ho de nou.

5. Per ultim afegiu-hi les 3 cullerades de Nocilla i després de remenar-ho tot ja podreu posar la mescla dins els motllos de paper dels cupcackes i posar-los al forn.

6. Quan els cupcackes agafin un color daurat els traieu i comproveu que estiguin ben fets, si és així els deixeu refredar per després posar-hi les decoracions. Per agafar idees aquí us deixem alguns exemples:



·Taller de carbasses:


Una cosa molt divertida per fer a Halloween, és buidar una carbassa i tallar-hi una cara terrorífica per dins, posar-hi una espelma i decorar casa teva per aquesta festa. Aquí us hi deixem alguns exemples:





·Disfresses:


És tradició a Halloween de disfressar-se, per anar per les cases a demanar llaminadures. Normalment el més típic per disfressar-se és de vampir, zombie, mòmia... Aquí hi ha alguns exemples:






·Pel·lícules de terror:


Una idea molt original per celebrar Halloween amb els amics o familiars és mirar pel·lícules de terror, per exemple:




Comentaris