dimecres, 2 de desembre de 2015

NEW YORK CHEESECAKE


ANNA FRANCÈS I MARINA ORIOL, 4rt ESO

Acontinuació us explicarem com es fa aquest deliciós pastís.

INGREDIENTS:

- 200 g de Galetes tipus ''Maria''
- 100 g de Mantega
- 30 g de Farina
- Extracte de vainilla al gust
- 200 ml de Nata agra
- Una pela de llimona ratllada
- Suc de mitja llimona
- 900 g de formatge fresc
- 330 g de sucre
-100 ml de llet
- Melmelada de fruits del bosc al gust
- 4 ous
- Un pessic de sal

IMPORTANT!!

- Cal ser pacient amb el temps que requereix el nostre postre.
- Engeguem el forn a 175 ºC, abans de començar la preparació del nostre pastís.
- Recomanem treballar amb tots els ingredients a temperatura ambient, ja que és més fàcil manipular-los.
- Utilitzem un motlle i bol grossos.

ELABORACIÓ:

Per a la base:

1. Triturem les galetes Maria
2. Desfem la mantega i la barregem amb les galetes triturades
3. Amb la barreja de les galetes triturades i la mantega fosa, forrem el fons del motlle.
Un cop acabat ho reservem a la nevera

Per al farcit:

1. Barregem els 900g de crema de formatge amb els 330g de sucre, la pell de llimona ratllada i el suc de mitja llimona.
2. Després afegim a la massa els ous d’un en un, la crema agra, la farina, l’extracte de vainilla i la llet.
3. A continuació aboquem la massa al motlle.
4. Finalment posem el pastís al forn, ja escalfat 175ºC, durant una hora. Passat aquest temps, apaguem el forn i deixem el pastís reposar dins durant tres més.

Abans de servir-lo:

Sobre el farcit hi aboquem la melmelada de fruits del bosc, al gust.

ESPEREM QUE GAUDIU D'AQUESTA RECEPTA I POGUEU FER-LA EN MOLTES OCASIONS ESPECIALS!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir