Els petits Chicotes i les millors creps del món


ZAKARIA ZAHAF I YERAY GOMEZ EXPOSITO

El dia 22 de desembre en el menjador de l'institut es va fer el taller de creps, que
van organitzar els alumnes de segon de Batxillerat, Laura Molina, Anna Perán i David Pont i els va ajudar la professora Sara De Haro. Hi van assistir 13 alumnes.

Els organitzadors van portar els estris de cuina per fer les creps i els ingredients: plats, forquilles, ganivets de plàstic, una crepera, uns bols i unes batedores.

Ingredients per a unes 12 creps : 1/2 l de llet, 250 grams de farina, 4 ous, 50 grams de mantega i 100 grams de sucre.

Podíem afegir xocolata, plàtan, mandarines, melmelada ...

Es va fer perquè era l'últim dia de classe abans del 2016.
A la dreta del blog, podeu veure una  galeria d'imatges d'aquell dia.

Comentaris