El bosque de los suicidios

SHARON HERRERA I CORAL D’ALFONSO




Títol original: The forest where fear grows
Any: 2016
Duració: 1h 34min
País: Estats Units
Director: Jason Zada

Actors: Natalie Dormer, Taylor Kinney, Yukiyoshi Ozawa, Eoin Maken, Yùho Yamashita, Stephanie Boght, Rina Takasaki i Noriko Sakura.

Sinopsi: Convençuda que la seva germana bessona encara està viva, Sara (Natalie Dormer) creua l'oceà en la seva cerca. La jove ha desaparegut misteriosament en el llegendari bosc Aokigahara, situat a les afores de la Muntanya Fuji al Japó, un lloc en el què hi ha estranyes creences ja que la gent sol acudir-hi per suïcidar-se.

Tot i els advertiments de tot el món perquè no entri en el bosc, Sara acaba endinsant-se en aquest lloc màgic i misteriós, decidida a descobrir la veritat sobre els fets i quin va ser el destí de la seva germana, amb la qual Sara té un llaç emocional molt profund. En fer-ho s'enfrontarà a les ànimes turmentades d'aquells que han mort en aquest lloc i que assetgen a tot aquell que estigui pel bosc. Res és per sempre…


Opinió personal: Personalment ens ha agradat molt la pel·lícula, fa bastanta por i la majoria de les escenes t’espanten. Creiem que el final hauria d'haver sigut d’una altra manera perquè no ens ha agradat i et deixa amb ganes de més. Però la recomenem a les persones que els agradin les pel·lícules de por.

Comentaris