Gimcana al Barri Vell de Girona


Helena Garrido i Laura Gil

El passat 5 de maig els alumnes de 3r d’ESO van fer una activitat diferent i fora del centre. Van anar pel barri vell de Girona a fer una gimcana matemàtica, els professors acompanyants eren la Margarida Cateura, la Pepi Fuentes, la Montse Carré, la Marta Vallejo i en J.Maria Planes
En aquesta gimcana hi havia 4 rutes diferents, cadascuna es feia amb un professor.
Ens van donar un dossier per anar responent unes qüestions sobre el Barri Vell i també ens van donar unes llegendes sobre alguns llocs pels que passàvem, i cada grup havia d’explicar-ne una.

Tots els grups van visitar 14 llocs diferents:

El 1r era la Plaça Catalunya, el 2n la Rambla de la Llibertat, el 3r la Plaça del Vi, el 4t el Carrer dels Ciutadans, el 5è la Plaça de l’Oli, el 6è la placeta del Correu Vell, el 7è el Carrer de la Força, el 8è la Placeta de l’Institut Vell, el 9è Les Escales de la Catedral, el 10è l’Edifici de la Pia Almoina, el 11è la pujada de la Catedral, el 12è la Plaça dels Apòstols, el 13è les Gàrgoles de la Catedral i per últim lloc, l’Església de Sant Feliu. Tots els alumnes ens ho vam passar molt bé i ens va agradar molt la sortida, va ser interessant i era una manera diferent d’aprendre matemàtiques i cultura sobre el Barri Vell de Girona.
Els alumnes de 3r al carrer sant Llorenç

Davant de la Catedral

En Jeremy, l'Hicham, en Walid, en Dani, en Mohamed i la Dulce

Alejandro,Jeremy, Joel i  Jose

L'Arlet, en Marc, la Júlia i l'Alba

Uns alumnes amb unes samarretes amb missatges

Carrer sant Llorenç,al call jueu

Comentaris