League of Legends (LoL)


GUILLEM CAMPMAJÓ I JEREMY ORTIZ

League of Legends, és un joc molt conegut. Al 2012 va arribar a 100 milions de jugadors però actualment no es sap quina quantitat de jugador hi juguen. És un joc del genere MOBA (Multiplayer Online Battle Arena), es tracta d’un joc additiu i per ordinadors. És un joc desenvolupat per Riot Games des del 27 de octubre del 2009.

Jugabilitat:

Els equips són de 5 jugadors i lluita contra els 5 jugadors de l’altra línea. Cada jugador té una pròpia funció. El top va a la línea de dalt, lluita contra el top de l’altre equip, el jungler es queda en la jungla i es queda matant els monstres per guanyar diners i comprar coses per ser més fort. També pot ajudar a guanyar les altres líneas , el mig es queda a la part del mig del mapa i lluita en contra del altre mig (la part del mig del mapa), els que se queden a bot son els adc i suport, el ADC (ability damage carry) té molt de mal però te poca vida així que el suport l'ajuda a guanyar.

La finalitat del joc és destruir el nexe de la base enemiga. Cadascú té un compte, després és juga amb els personatges que compres amb el “PI” (diners del joc que es guanyes cada partida), les partides duren entre 20 minuts i 45 minuts.


Comentaris