Gran festa de final d'etapa


AÏDA RODRÍGUEZ I VALENTINA VILLATORO

El passat divendres 27 de maig els alumnes que acabaven batxillerat, els familiars i membres del professorat, es van trobar a la sala polivalent de l'institut per celebrar un gran festa de comiat. Es va fer un acte per als alumnes de batxillerat per acomiadar el seu últim any a l'institut! La sala polivalent va estar decorada per ells mateixos en color daurat i negre. Fins i tot i havia un photocall per fer-se fotos! Tothom va escollir les seves millors gales per a una ocasió tan especial i anaven tots guapíssims!!

Els presentadors de l'acte van ser: Natalia Espasandin, Adrià Chércoles, Gisela Martínez i Mohamed El Makrini.
L'ambient de la festa

Els presentadors de l'acte:
la Gisela Martínez, Mohamed El Makrini, Adrià Chércoles i la Natalia Espasandin


Les autoritats presents van ser: la directora del centre Elsa Antón, la presidenta de l'Ampa i l'alcalde de Calonge Jordi Soler, que van fer uns parlaments per desitjar sort als alumnes.

Els presentadors van parlar sobre les modalitats de batxillerat: científica-tecnològica i humanística-social i finalment fer un agraïment als professors de cada matèria.

Acte seguit van veure un vídeo emotiu de fotos de quan eren petits durant la seva estada al centre.

Després es va projectar un vídeo d'agraïment i bons desitjos dels professors cap als alumnes i va ser una autèntica sorpresa. 
Bonica imatge de Photocall amb la Mònica Rodríguez, Gisela Martínez, Júlia Àlvarez, Marina Culebras, les professores Irene Planas i Dolors Martin i la Judit Martínez

Per acabar, les tutores de batxillerat Marta Vallejo i Montse Carré van
donar l'orla de Batxillerat promoció 2014-16, perquè tothom es recordi dels seus companys i professors i professores.

Al vespre van anar a sopar tots junts a Platja d'Aro i van continuar la festa.

Segur que tenen un munt de records de la seva estada a l'institut, ara ha arribat el moment d'acomiadar-se i segur que més d'un s'ha emocionat.

Enhorabona a tots i molta sort!!

Comentaris