Primera trobada del projecte “Apropa’t”


ADRIÀ CASTELLÓ I POL COROMINOLA

Els nois i noies asseguts a la sorra del passeig de Sant Antoni i algunes professores al fons

Un any més s’ha tornat a fer el projecte “Apropa’t”. En ell els alumnes de 4t apadrinen alumnes de 1r d’ESO. L’objectiu és acollir els nous alumnes.

El passat divendres 21 van fer la primera sortida del curs a Torre Valentina. A les 9:00 hi anaren els alumnes de 1r i van fer una gimcana i una activitat per conèixer els companys del seu curs. Van fer una pluja d’idees de què és l’amistat i van intentar fer una foto que la representés. Abans de començar les activitats del projecte van jugar a un joc per parelles i a la corda.

Després del pati, hi van anar els de 4t per fer les activitats del projecte “Apropa’t”. A les 12:15 van fer una presentació, una lectura teatralitzada i un joc en el qual cada noi i cada noia de 4t tenia la meitat d’una paraula i un o una de 1r tenia l‘altra meitat i havien trobar la persona que completava la seva part de paraula. D'aquesta manera descobrien a qui apadrinaven i establien el primer contacte. Un cop feta la coneixença, es feien una foto per recordar aquest moment.

Abans de tornar cap a l'institut van jugar tots junts a l’aranya.
Va ser una trobada molt emotiva i divertida també.

De professorat hi van anar: Eva Albertí, Marina Arbat, Salvador Moradell, Marta Cané, Sara de Haro, Meritxell Estanyol, Anna Fuentes, Sònia Quiles, Montse Carré, Dolors Guasch i Malen Blavia.
Va ser una trobada molt emotiva i divertida també. 
Una bonica imatge d'alumnes de 4t i de 1r d'ESO

Comentaris