Agraïment als voluntaris del LECXIT

ELSA ANTON, directora INS PUIG CARGOL

El passat dimecres 2 de novembre, els membres de la Fundació Pallach van proposar als alumnes de 1r de Batxillerat del nostre centre esdevenir voluntaris del Programa LECXIT.

Aquest programa està promogut per la Fundació Jaume Bofill i pretén incrementar l’èxit educatiu dels infants a partir de la millora de la comprensió lectora. Aquest treball es porta a terme gràcies a la dedicació i implicació del voluntariat.

Haig de dir que, com a directora de l’INS Puig Cargol, em sento molt orgullosa de la bona resposta dels alumnes de 1r de batxillerat a aquesta crida. 21 alumnes es van oferir voluntaris, per tant el 37,5% del nostre alumnat de 1r de batxillerat vol participar en aquest programa de forma voluntària i altruista. I aquest gest diu molt del nostre jovent. Diu que són persones compromeses i que saben respondre quan se’ls demana ajut. Estic convençuda que aquesta acció serà molt beneficiosa pels alumnes de primària per millorar el seu rendiment escolar però també crec que els que en sortiran més beneficiats són els voluntaris ja que sentiran la satisfacció de participar en un projecte, lluitar per un objectiu i rebran l’agraïment dels infants amb qui treballaran i compartiran molt bons moments.

Us desitjo molt bona feina i us agraeixo el vostre compromís.

Comentaris