Els youtubers


IARA BARRIOS I WASSIM EL MAACH

El tema dels youtubers està essent molt popular per arreu de tot el món. N'hi ha: de moda, de jocs, de blogs, de riure...

Els youtubers es consideren officials a partir de tenir partner, que són empresas que donen diners depenent del número de subscriptors que té el canal, quants més en tenen més diners reben. Quan comencen a tenir uns 2.000 subscriptors ja poden escollir el partner que volen, i per aquesta raó alguns youtubers diuen que mantenir el canal és la seva feina. El youtuber amb més subscriptors és Pewdiepie: és un noi anglès que en té 48.476.195.

Els subscriptors són totes les persones que clicken un botó que permet que el canal d'aquest youtuber els surti directament en el seu inici i cada vegada que aquest pugi un video surti la notificaciò.

Tot youtuber conegut patrocina productes de empreses i aconsegueixen descomptes per als seus seguidors, també van a events importants on acudeixen els seus fans.
Altres dels youtubers més coneguts a Espanya són: "elrubiusOMG" amb 5.298.922 de subscriptors i ''Willyrex'' amb 2.844.205.


Comentaris