La lliga: Palamós C.F.

JONATHAN CARBALLO I ROBERT PÉREZ

La setmana passada, el dia 26 de novembre l'equip de futbol de Palamós C.F juvenil es va enfrontar contra Calonge.
El partit va començar molt igualat per als dos equips, però el Palamós arribava més a porta fins que va arribar el primer gol al min 41, i el Calonge no va baixar la guàrdia, i hi havia molta afició del Calonge. Fins i tot hi va haver un aficionat que va saltar al terreny de joc per fer-se el graciós i  se'l va emportar la policia.
El partit seguia igual 1-0, a la segona part i només en arribar al minut 46, el Palamós va marcar el segon gol, que va ser molt important, des de mig camp. Desprès el Calonge va deixar de jugar com a la primera part, perquè estaven cansats… però seguien jugant.
La nostra opinió va ser que el Calonge va perdre perquè van anar massa confiats que tenien el partit guanyat.
Al final el resultat va ser de 0-7 Victòria del Palamós.
El Palamós van tercers, davant de Begur A i Vilablareix A.