Què ha sigut dels cartells de mediació?


LUNA NIETO 
Com molts de vosaltres sabreu, al nostre institut, hi ha l’assignatura de mediació a segon d’ESO, que la fan la nostra directora, l’Elsa Anton, la Dolors Guasch i de moment, com a suplent de la Mònica Parejo, hi ha l’Isabel Canora.

I nosaltres, com a antics alumnes d’aquesta assignatura, com a projecte de final de curs, ens van dir que hauríem de fer un cartell (en parelles o individual), que englobés tot el que havíem aprés al llarg del curs.

I presentar el nostres cartells, de forma que escollirien el millor, a fi de reemplaçar l’antic cartell. Per tant, era com una mena de concurs.

Però ja ens van avisar que en haver-ho fet tant tard, haurien que exposar-ho a principis d’aquest curs.

I què ha passat? Doncs ens hem trobat que encara no hi havia cap cartell exposat enlloc ni cap guanyador escollit. Però ens va arribar a cadascun de nosaltres un missatge al Moodle on es deia que ja havien arribat tots els cartells, encara que hi havia alguns que tenien alguna falta i preferien corregir-los abans de fer res amb ells.

Malgrat tot, vam estar esperant un mes que ens diguessin alguna cosa, i així, gràcies a la nostra curiositat, hem volgut esbrinar què ha sigut dels nostres petits cartells.

Vam anar a direcció a preguntar si no s’exposarien, si s’anunciaria un guanyador… I ens van contestar que sí, que s’anunciaria el guanyador o guanyadora. Així mateix, l’Elsa ens va dir que farien una reunió l’equip de l’assignatura per parlar sobre el tema i prendre una decisió.

A més ens va dir que segurament s’exposarien i que esperen que amb això es faci una difusió bastant important de l’assignatura.

Així que només ens queda esperar una mica més!

Imatge realitzada per Luna Nieto

Comentaris