La primera opció, la mediació


LUNA NIETO

Potser no ho sabeu, però fa més o menys un mes, es va formar l’equip de mediadors de l’institut format per alumnes des de 3r d’ESO fins a 1r de Batxillerat. També hi ha professores com la Isabel Canora, la Dolors Guasch o la nostra directora, l’Elsa Anton.

Tots els membres estan dividits en diferents grups depenent del que vulguin fer per col·laborar amb la matèria, com per exemple la difusió o la pròpia mediació.

La mediació és un mètode voluntari en el qual les persones, o en aquest cas alumnes que tinguin problemes amb d'altres, poden recórrer a aquesta opció per resoldre'ls. A més, és un mètode totalment confidencial, per tant, no s’ha de patir per la privacitat de cada persona.

En el nostre institut, fa molts anys que es fa mediació, i considerem que està molt bé, perquè gràcies a aixó, s’han solucionat diversos problemes del centre.

I per si esteu interessats en fer-ne una amb algú, al gener hi haurà una capsa a consergeria amb el nom de tots els membres de l’equip.

A dins, s’hi podran posar les sol·licituds per mediació, i el paper l'haureu de demanar a secretaria.

A més, també veureu que a la cartellera de davant la biblioteca, hi posarem el cartell de mediació i tota la informació amb ell.

La capsa de les sol·licituds

Comentaris