Are you lost in the world like me?



les nostres reaccions són...

*El nostre pensament sobre el vídeo és que estem molt enganxats a les xarxes  socials i no estem pel que hem de estar. Tenim com una mena d’addicció a tot allò que estigui dins d'aquesta pantalla. 
Cada cop hi ha més gent que se'n compra i els fa servir. 
Mentre estem pendents del que passa al mòbil no ens adonem del que està passant al nostre voltant. Hi ha molta gent que per culpa d'estar distret en mig del carrer pel mòbil ha tingut molts accidents. Sincerament la nostra opinó és que el vídeo està molt ben fet i  que ara mateix és tot cada vegada més tecnològic i realment no estem connectats amb el que ens envolta de veritat.
XEVI FARRÉS I JULIA LEAL 

*El vídeo “Are you lost in the world like me?” és un vídeo on és veu tot el que està passant per arreu del món.
A nosaltres ens ha impactat molt, ja que és la realitat que està havent-hi avui en dia, amb els mòbils… en general tota l'electrònica.
L' escena que més ens ha agradat ha sigut el moment en que estan tots amb el mòbil i el nen petit en mig de la gent, i el nen veu que tothom el trepitja, que ningú està per ell. I tot això es degut al gran problema que està havent-hi amb els mòbils i la gent que cada vegada està més enganxada.
Cada vegada, la gent més petita, d’entre 7 i 8 anys ja tenen mòbils i estan connectats en les xarxes socials, això a la llarga genera molts problemes. 
També cada vegada més, els pares prefereixen estar amb el mòbil i a les xarxes socials, que no pas estar jugant amb els seus propis fills… En general és una vergonya de país i la gent hauria de pensar i canviar la seva manera de veure el que està passant.
En general aquest vídeo està en contra de els mòbils, ja que pot provocar accidents, que la gent no parli tant.

MARTA SORIANO I LAURA FORNÓS

*La meva sensació després de veure el vídeo és que nosaltres estem molt enganxats al mòbil i no prestem atenció al voltant . I en el vídeo ho representen molt bé quan un grup de gent es dirigeix cap a un precipici.
SERGIO MORALES

*Ens ha impactat molt el vídeo ja que realment això està passant ara mateix. Cada vegada més la gent penja la seva vida privada a Internet i això pot tenir conseqüències, les quals es veuen molt ben reflectides en el vídeo.
Pot ser també que sigui una mica exagerat, però si seguim així a la llarga els telèfons mòbils i la impressió que volem donar en les xarxes socials ens pot evadir de la realitat.

SARA CARRIÓN i WASSIM EL MAACH

Comentaris

  1. Em sembla una molt bona animació per a conscienciar al mon sobre la direcció en la que ens dirigim

    ResponElimina
  2. Està passant però fem alguna cosa per que no passi això, no.

    ResponElimina
  3. Aquest vídeo es molt bó vale que sigui una exageracío pero si continuem en el mateix camí pasarà

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir