La teoría del todo


CARLA GOU I DUNA MIELGO

El passat dia 21 de desembre, les tres classes de 3r vam veure la pel·lícula “La teoría del todo”, una pel·lícula basada en la vida de l’Stephen Hawking. 
En ella podem veure per tot el que va passar l’Stephen abans i després de la seva malaltia anomenada Esclerosi Lateral Amiotròfica (més coneguda per ELA).

Aquí us deixem la fitxa tècnica!
Direcció: James Marsh
Producció: Tima Bevan, Eric Fellner, Lisa Bruce, Anthony McCarten.
Guió: Anthony McCarten
Música: Jóhann Jóhannsson
Fotografia: Benoît Delhomme
Muntatge: Jinx Godfrey
Productora: Working Title Films
País: Regne Unit

Data d’estrena: 7 de setembre de 2014 (Festival de Cinema de Toronto), 7 de novembre de 2014 (Estats Units) i el 21 de gener de 2015 (Regne Unit)

Durada: 123 minuts

Idioma original: Anglès

Resum: La pel·lícula comença en una festa quan l’Stephen Hawking, un estudiant per ser cosmòleg, coneix a la Jane Wilde, una estudiant de poesia medieval espanyola, i comencen a parlar i s’enamoren. Uns dies després l’Stephen va cap a l’universitat i cau a terra i es dona un cop molt fort al cap. El porten cap a l’infermeria i al fer-li unes anàlisis per saber què li havia provocat la caiguda, se n 'adonen que té la malaltia de l’ELA, una malaltia cerebral i muscular que fa que amb el pas del temps es perdi el control del moviment del cos. Després de saber tota informació li donen la notícia  que només sobreviurà dos anys, tot i que no serà del tot cert...

Opinió: En general, ens ha agradat bastant, però hi ha algunes parts que són repetitives i es fan pesades. La recomanem a la gent que s’interessi per la vida de l’Stephen Hawking i que li agradin les pel·lícules romàntiques.


Comentaris