Presentació dels Treballs de Recerca

LAURA FORNÓS I MARTA SORIANO

El dia 17 de gener, els alumnes de 2n de Batxillerat, van presentar els seus Treballs de Recerca davant del tribunal format per diferents professors dels centre.
El Treball de Recerca consisteix en un treball on els alumnes trien el tema que els interessa i han d’investigar fins arribar en una conclusió lògica.
Aquest treball es va presentar a diferents hores, diferents aules i amb diferents professors.
Les aules que es van fer servir van ser: 1A, 1B, 1C, 2A, 2B, 2C, 2D, 3A, 3B, 3C i AMU.
I es van presentar des de les 15:30 a les 18:05.
Aquest treball fa pujar la nota mitjana final de batxillerat fins a un punt de nota.

Els treballs més originals són:
  • La visió negativa de la cacera a les Gavarres, fet per Eva Cama Melero, que va sobre la caça que hi ha a les Gavarres. Ella ha decidit fer aquest treball, ja que li agrada anar a caçar i hi va molt sovint. És original pel tema que tracta centrat en una zona propera. 


  • La recerca del brot verd, fet per Simon Vullinghs. Ell ha decidit fer aquest treball, ja que li agrada la economia i s’hi vol dedicar. Tracta la crisis i la seva recuperació.


  • Posa’t a la meva pell, fet per Ferran Arnada Paredes. Aquest treball va de l’estudi de les cremes per les pells atòpiques, ja que ell té aquest problema. És original perquè ell explica el que li passa ja que ell també té aquest problema.


  • Construcció d’un robot humanoide, fet per Marta Estragués Navarro, que va sobre tecnologia i ella el que ha fet és construir un robot. Ella ha decidit fer aquest treball, ja que li agrada la tecnologia. És original perquè està molt ben fet i explica pas a pas com ha fet el robot i el programari que ha posat. El robot existeix realment i fa moltes coses. 


  • La celiaquia: els efectes en l’organisme no es l’únic a tenir en compte, fet per Blanca Gallego. Tracte de la celiaquia és un problema que la persona que ho té no pot menjar gluten. És original perquè ella explica una malaltia que moltes persones la tenen i ho explica d’una forma que s’entén molt bé.

  • EL MÓN DAVANT I DARRERA LES CÀMERES “Scars to your beautiful”, fet per Clàudia Coromines, que tracta el que es veu davant de la càmera i el món que es veu darrera, ja que no és el mateix. És original perquè el treball està presentat com una revista i això fa que sigui més atractiu.  A més, ha filmat un curtmetratge que està molt bé.

  • ENCÍS, deixa’t encisar per la primera revista de moda en català del segle XXI, fet per Aina Ribot Avellí. És molt original ja que ella mateixa ha creat una revista de moda en català.



A nosaltres la que ens ha agradat més ha sigut: ENCÍS, deixa’t encisar per la primera revista de moda en català del segle XXI, ja que ens ha sorprès com ha creat la revista i ha sigut molt original.

Comentaris

  1. Els treballs d'enguany ja es poden consultar a la biblioteca. Si algú té curiositat i vol fer-hi una ullada, podeu passar a l'hora del pati i us els deixarem veure!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir