Els límits dels youtubers

CARLA PAREDES I MARTINA POU

Avui en dia, a la plataforma de YouTube es pengen vídeos de tot tipus per aconseguir visites, sense tenir en compte la influència que poden tenir. Volen tenir fama i visites perquè gracies al partner aconsegueixen diners. Arriben a posar títols i miniatures enganyoses per tenir més espectadors.

Youtubers que critiquen altres youtubers, canals que fan bromes ocultes de mal gust, tot per causar polèmica. Després hi ha el tipus de youtuber que es beneficia informant a la gent de les baralles entre altres youtubers, aquest és el contingut fàcil. Youtubers que pugen videojocs sobrevalorats, youtubers que es copien d’altres amb més fama, etc.
Fins i tot alguns d’aquest youtubers han arribat a aparèixer a les notícies per les seves malifetes; GranBomba, ReSet, Yao Cabrera,etc.

Però no tots els youtubers són així. 
Ni ha d’originals, que pugen contingut d’un humor passable, fan donacions amb els diners guanyats en certs vídeos per a causes (com per a gent malalta entre altres), i cauen bé al públic. 
Per culpa de certs youtubers, aquests són ficats al mateix sac que ells encara que s’impliquin com si YouTube fos la seva feina (i és que avui dia, ho és).


Comentaris