Ens presentem al concurs Dialoga

LUNA NIETO 

Aquest any, l’equip de mediadors de l’institut s’ha presentat al concurs Dialoga, organitzat per la Facultat de Dret de l’ESADE i el Col·legi de Notaris de Catalunya.

El concurs està destinat als centres educatius, especialment als alumnes de 1r de En aquesta edició, els participants, en el nostre cas, d’un centre educatiu, han de fer un treball audiovisual o un escrit, explicant què fan al seu institut per tal de promoure la mediació i el resultat del seu treball, basant-se en el tema proposat.

El tema que han proposat és el següent: 

“Què és el diàleg i quins avantatges pot oferir-nos en la gestió dels nostres conflictes?”

El jurat del concurs està format per: un grup d’experts en resolució de conflictes del grup de Recerca de la Facultat de Dret d’ESADE, el Col·legi de Notaris de Catalunya i dels Departaments d’Ensenyament i de Justícia de la Generalitat de Catalunya. 

El premi que s’otorgarà als guanyadors serà: una formació (modalitat jornada) adreçada a un o més sectors de la comunitat educativa (docents, alumnat, etc..). I la seva entrega se celebrarà a la Facultat de Dret de l’ESADE amb la presència de dos representants, un de la Generalitat de Catalunya i un altre del Col·legi de Notaris de Catalunya.



L’equip del nostre institut ha decidit participar en la categoria audiovisual, i ja estan pensant en grans idees per tal de poder ensenyar a tothom el treball que fan en el nostre institut per poder evitar els conflictes.

Comentaris