Jornada de portes obertes a l'institut


CARLA PAREDES I MARTINA POU

Avui és el dia de Portes Obertes de l’institut. 
A les 19:00 es convoca a les famílies a una sessió informativa sobre el funcionament i organització de l’ESO al nostre centre. Hi estan convidades totes les persones que hagin d’escollir institut per als seus fills o les seves filles .
Coneixeran les instal·lacions del centre i l’equip directiu (el qual està format per Elsa Anton, Susana Pedrosa, Sònia Quiles i Quim Esteve).
Hi ha 46 professors. 
Els assistents coneixeran el Projecte Educatiu del Centre (PEC) que es basa en la participació i implicació de la comunitat educativa, en l'assoliment de les competències bàsiques, la competència digital i aprendre a aprendre, creixement en el creixement personal i social i fer del centre un centre inclusiu, integrat i obert al seu entorn, centre obert a la innovació. 
Tenim el català com a llengua vehicular i amb l’avaluació com a eina per a la millora. 
També es donaran conèixer activitats i recursos que ajuden a la cohesió social, com la setmana de la ciència i el concurs de talents, els blogs, etc. 

Divendres dia 10, a las 10:00h vindran els alumnes de primària també a conèixer el centre per si volen realitzar els estudis de l’ESO en aquest institut. 

Podeu consultar més en la nostre web:

Comentaris