Reflexió sobre el dia del pare

SARA CARRIÓN

S’acosta el dia del pare, i per això, hem decidit fer una reflexió sobre ell. Realment fa falta que s’estableixin uns dies internacionalment dedicats als pares? Hi ha molta gent que no té pare, o no tenen relació alguna amb ell, o gent que viu amb els avis. 

El dia del pare es va establir en el 1966, ja que en el 1909, a Sonora Smart Dodd se li va ocòrrer establir un dia en honor al seu pare, que va ser militar, i va cuidar amb molt d’amor els seus sis fills ja que la seva dona va morir quan donava a llum a l’últim.

A dia d’avui, el dia del pare ha anat perdent importància i durant els últims anys ha significat un dia molt encarat cap als comerços. Perquè, realment, hi ha molta gent que es recorda d’aquest dia gràcies als anuncis de televisió. 
La idea de crear un dia per agrair l’amor dels pares i mares, i tota la gent propera als fills està molt bé, però estic segura de que Sonora no ho va fer amb intenció que es tornés un dia totalment comercial. L’afecte cap els pares s’ha de demostrar dia a dia, i sense que faci falta cap regal per a això.

Comentaris

  1. Hola Sara ! Estic totalment d'acord i ho dic des del meu punt de vista com a mare i a la vegada filla ! Tot s'ha encarat a generar més consumisme i... poca cosa més. És veritat que no cal que ens marquin dies pel pare, la mare o similars, cadascun ha de fer la seva vida amb els seus sentiments.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Expressa la teva opinió sobre el que acabes de llegir