A l’ExpoJove!!!

RAJAE SOUITOU

El dimecres 5 d’abril, els nostres companys de 4t ESO varen anar a l’EXPO JOVE al Palau Firal de Girona. 
Varen arribar sobre les 8:30 on van esmorzar, i seguidament començaren amb les activitats. Finalment varen tornar pel voltants de les 14:30. 
Al llarg del temps que varen estar allà, van assistir a diverses activitats, xerrades, que els hi oferien estands, i diversos especialistes.
A les 10:00-10.30, varen tenir una xerrada obligatòria sobre les opcions que tindrien si aprovessin l'ESO o no. Després els alumnes varen poder passejar lliurement pels estands on participaren en diverses activitats.
Hi havia estands de totes classes, sobre: cicles formatius, universitats, estudis privats…etc. Els alumnes varen estar recollint informacions sobre el que els interessava.
Uns dels estands amb més públic va ser el cicle formatiu d’esports. També varen ser el d'estètica, on moltes noies varen assistir a una sessió de maquillatge i perruqueria, i el de mecànica, on molts nois pujaren a motos, cotxes.
En fi, un any més aquesta excursió ha tingut una valoració molt positiva, i va ser una experiència divertida i interessant pels nostres companys.

Imatges dels alumnes al saló ExpoJove

Comentaris