Concert a dues bandes

GEORGIANA AFETELOR

El passat dissabte 22 d’abril, va haver-hi un concert de bandes de música moderna al Teatre Fontova de Calonge. 
Uns quants alumnes d’aquest centre: en Xevi Farrés (3r), en Nil (1r.), l’Adriana (1r.), l’Àfrica Cara (1r.) ) i jo mateixa en vam formar part, i haig de dir que va ser una experiència increïble.


Van formar part dos bandes: una de moderna (baix, guitarra, bateria, piano, violí, saxo i veus) i una de vent (flabiols, flauta travessera, clarinets, saxos, tuba i fiscorn). Cadascuna va tocar peces diferents, i al final de tot, les dues bandes s’han ajuntat per fer un parell de cançons juntes. 

Banda de Moderna:
-El Blues del diumenge 
-Uptown funk 
-Kumbala 

Banda de vent:
-Rocky 
-Billie Jean 
-Saturday night 
-Tetris 

Conjuntament: 
-Skyfall 
-Plan 10 

La meva experiència
Hem treballat moltíssim, tant la banda de moderna com la de vent, i hem gastat moltes i moltes hores de treball i estudi per tal de que ens surti suficientment bé. Crec que ha sigut el concert en el qual millor m’ho he passat i el que millor l’he disfrutat. 
Encara que als assajos ens sortia bastant bé, quan ho vam fer en directe, ens va sortir perfecte. Totes les hores que hem estat esforçant-nos, han merescut la pena. Tothom va sortir molt content del Teatre, tant els músics com el públic. Els va agradar tant que ens van fer repetir una cançó.

Comentaris