World of tanks

PAOLO GHIRARDI

World of Tanks és un joc multijugador online masiu d’acció basat en batalls protagonizades per vehícles blindats. Pots gaudir amb jugadors de tot el món i crear la teva aliança en aquest món blindat.


Sistema de combat dinàmic

En menys d'un minut, els jugadors salten al camp de batalla per prendre part en combats que ofereixen batalles ràpides i dinàmiques.

Enfrontaments

Batalles amb un màxim de 30 vehicles en enormes i detallats camps de batalla que ofereixen gran varietat de paisatges: des de camps oberts amb turons i boscos fins a deserts o zones industrials. A més, el terreny ofereix un ampli ventall d'opcions tàctiques, fen possible accions ràpides i agressives o realitzar operacions de flanqueig i atacs sorprenents.

Modes de batalla

En World of tanks hi ha diverses maneres de batalla. Podem triar una manera en el menú Mode de Batalla, que està al costat del botó "Batalla!".

Batalla Disponibles.

·Batalles aleatòries
·Batalles en equip
·Batalles de companya
·Batalles de fortalesa
·Entrenament en equips
·Batalles de entrenament
·Camp de proves

Tipus de vehicles
Tots els vehicles de World of Tanks es classifiquen en cinc tipus, amb més de 400 vehicles de nou nacions.
·Carros lleugers
·Carros mitjans
·Carros pesats
·Antitanks
·Artilleria autopropulsada

Garatge
En ell podeu editar els vostres vehicles, comunicar-vos amb altres jugadors, entrenar a la vostra tripulació, comprar equipament, consultar les vostres estadístiques i accedir a moltes altres eines per millorar la vostra experiència a World of Tanks.

Opinió personal
A mi la veritat m’agrada molt aquest joc, ja que has de realitza una estratègia i coordinar-te amb el teu equip. Té un realisme treballat i aixó fa el joc més interessant

Comentaris