Arma 3

PAOLO GIRARDHI
Arma 3 és un joc online (multijugador) amb una capacitat de 100 jugadors per servidor. 
És un joc d’acció tàctica militar. 

Caraterístiques:
- Joc amb grans dimensions 
- Noves armes i mecànica de tir. 
- Diferents faccions (equips). 
- Varietat de personatges. 
- Campanyes amb una durabilitat de mes de 24h 

1.Campanya: En campanya el jugador pren el control de l'Exèrcit dels Estats Units corporal Ben Kerry. Inicialment, el jugador ha de sobreviure pel seu compte després que les forces amigues són derrotats en una fallida operació de l'OTAN. Durant la campanya, el jugador s'enfrontarà a tot, des de "Llop solitari infiltració" missions al comandament del gran escala de les operacions blindats. 
El jugador podrà triar diferents objectius i armament (com a vehicles aeris no tripulats, artilleria i suport aeri) d'acord amb el seu estil de joc. 

1.2.Personatges campanya: ·Ben kerry, Scott Miller, Kostas Stavrou, Coronel Armstrong, Nikos Panagopoulos, Tinent James, sargent Adams. 

2.Mapa: ·ARMA 3 es porta a terme a les illes de l'Egeu de Altis i Stratis de Grècia. Les illes compten amb entorns del terreny i de l'aigua i de realisme fotogràfic. Altis és el més gran en el terreny oficial ARMA sèrie amb la parcel·la de terra que cobreix aproximadament 270 quilòmetres quadrats (100 milles quadrades). L'illa més petita, Stratis, ocupa una àrea de 20 quilòmetres quadrats (7,7 milles). 

3.Faccions/equips: OTAN(Organització del Tractat de l’Atlantic Nort), CSAT, AAF(Força Armada Altian)

Comentaris