La Zoë Busser recull el seu premi

ANA GONZÀLEZ I MARINA ILLA

El dia 3 de maig a les 16:00h, l’alumna del nostre centre, la Zoë Busser, va assistir al XXIX Debat de Química a l’Institut d’Estudis Catalans per a recollir el seu premi, que consisteix en una estada científica, el qual li han donat pel seu treball de recerca “Aigua, sigues transparent!”.

La Zoë en un moment de l'acte

Els assistents de l’acte van poder gaudir de la presentació del monogràfic Educació Química EduQ n.22 “Química a la xarxa” presentada per el Dr. Jordi Cuadros i seguidament de la presentació “Nanorobots per a transportar fàrmacs i degradar contaminants". I també de "El camí professional d’un jove investigador” pel Dr. Samuel Sánchez Ordóñez.

Imatge de la sessió sobre Nanorobots
Després de lliurar els premis de les estades científiques i exposar els treballs de recerca, va haver-hi una estona de pausa perquè el públic pogués preguntar als alumnes que exposaven els seus treballs de recerca i als tutors.

Seguidament es presentaven els pòsters dels treballs de recerca dels guanyadors o finalistes, es donaven els premis i s’iniciava el debat sobre el tema “Podem estimular el talent científic jove en l’etapa de l’ensenyament secundari?”, i es va acabar amb la cloenda de l’acte.

La Zoë va trobar molt interessants totes les xerrades, especialment la dedicada a la nanociència i estava molt contenta i emocionada pel  premi que va rebre de  l'Insitut d'Estudis Catalans.  

Aquí veiem el diploma de la Zoë Busser

Foto de grup amb tots els premiats

Comentaris