Comiat 4t ESO

Ahir dia 20 de juny a la sala polivalent vam fer un acte de comiat als alumnes de 4t d'ESO, que acabaven l'etapa.
La decoració de l'espai i l'organització de les activitats van anar a càrrec dels nois i noies de 4t.
Aquí en veiem uns detalls:






Després del pati van començar amb el visualitzat d'un vídeo confeccionat amb fotos de tots ells i elles des que eren petits. El resultat va ser molt bonica i emotiu i tots ells reien i s'emocionaven evocant moments passats. Dalt de l'escenari també hi havia els presentadors de l'acte amb una indumentària ben particular i molt adequada per l'aire festiu de l'acte.
Aquí veiem els presentadors mirant el vídeo amb les seves fotos

A continuació, la Carme López va interpretar una peça al piano. Ho va fer molt bé i va ser un moment molt especial.
La Carme, al piano
A continuació, va arribar el moment KARAOKE, conduït per en Raúl Díaz. Va ser un dels moments més divertits: molts alumnes i també professores es van animar a interpretar cançons conegudes per tothom. Com a curiositat podem dir que alguns fins i tot es van atrevir a cantar en japonès.  La resta estava a peu d'escenari cantant i ballant.







Tot seguit, ja ben animats van començar les coreografies que proposaven els alumnes de "Viure amb ritme", després d'haver-les preparat amb la Chus Valdés. Tothom va mirar de seguir els passos que s'indicaven des de l'escenari i seguir el ritme de la música. Va ser una estona molt  dinàmica on vam ballar i suar molt!! Molt divertit!!





Per acabar l'acte, alguns alumnes de 4t van voler adreçar unes paraules als professors del curs i també especialment a les seves  tutores: l'Anna, la Sara i la Meritxell.

Aquí veiem el grup de 4t A amb la seva tutora, l'Anna, al mig

I com a detall especial, van anar cridant per pujar a l'escenari a tots i cadascun dels professors i professores que van tenir aquest any per otorgar-los un diploma amb el títol de  Miss o Mister. I també als conserges i  a l'administrativa. Tots tenien a veure amb curiositats i anècdotes de les  classes. 
La Sara amb els alumnes

La Montse va voler adreçar unes paraules als alumnes

La Dolors saludant i agraint el diploma
En Josep Maria envoltat pels alumnes

I per últim, l'Elsa, la directora va voler adreçar unes paraules als alumnes que al setembreja començaran una nova etapa. 

Aquí veiem l'Elsa amb el seu diploma, envoltada pels alumnes

Abans d'anar a casa vam poder beure i menjar una miqueta per gentilesa de l'AMPA que va oferir un piscolabis a tots els alumnes. 
Va ser un matí magnífic i els desitgem a tots i a totes molta sort en tot allò que facin a la vida. 

Comentaris