Comiat de 2n de Batxillerat

SARA CARRIÓN

El divendres passat, dia 26 de maig, es va celebrar la graduació de 2n de Batxillerat. L’acte es va fer a la sala polivalent de l’institut, a les 19:00h de la tarda.
Bonica imatge d'algunes noies abans de l'acte:
la Natàlia, l'Helena, la Marta, l'Anna, la Clàudia, l'Andrea, la Maria, la Fiona, la Núria, la Myriam i la Zoë

Va estar organitzat pels alumnes. Ells van fer la decoració de la sala polivalent, van preparar les actuacions i els guions, i un grup d’alumnes va confeccionar els barrets. 

Imatge de la sala polivalent. 
A cada estrella hi havia el nom d'un alumne o alumna de 2n de bat

Les famílies també estaven convidades a aquest acte, per fer el moment encara més especial. 
En arribar, els alumnes van fer un petit ball per obrir l’acte. Seguidament, van anar sortint a l’escenari l’Elsa Anton, la directora de l’institut; en Jordi Soler, l’alcalde de Calonge-Sant Antoni i una representant de l’AMPA, que van dedicar unes paraules als alumnes.


Seguidament, es va passar un vídeo fet per una alumna, on sortíen fotos i vídeos des de que eren petits fins a finals d’aquest curs. Després, els professors van dedicar unes paraules als alumnes. Cada professor va fer un vídeo parlant i desitjant-los bona sort, i després els van ajuntar tots en un. Després d’això, un grup d’alumnes va anar dedicant unes paraules a cada professor. Va ser un moment molt emotiu, on es va veure tot el afecte, tant de profes com alumnes! 
 Els presentadors: en Simon i la Núria
La intervenció de la Natàlia i en Josep 
La Myriam
Parlament de l'Helena

Després d’això, va arribar el moment més desitjat: l’entrega d’orles. Les tutores de 2n de batxillerat, la Montse Carré i la Marta Vallejo, van anar cridant alumne per alumne i van anar entregant les orles.

Foto de tot el grup, amb els birrets i les orles

Després de l’acte (molt emotiu i bonic) es van dirigir cap al menjador de l’institut, on van poder gaudir d’un petit piscolabis per gentilesa de l’AMPA. Allà les famílies i els amics es van trobar, fins que van decidir anar ja cap al restaurant.

Els alumnes i els professors van anar a sopar a una pizzeria. En acabat de sopar, els professors van entregar unes estrelles daurades als alumnes, on hi havia escrit uns noms que definien les personalitats i els gustos de cada alumne. Després del sopar, van haver-hi alguns (la majoria) que van anar a ballar a la discoteca. 


Imatges d'alguns alumnes al Photocall


En conclusió: l’acte va ser molt bonic, un d’aquells dies que mereix ser recordat tota la vida. La decoració que van fer els alumnes estava molt ben feta, i va quedar tot preciós. A més a més, va ser un dia on els sentiments van estar sempre presents, i no hi ha res millor que deixar l’institut sentint-se estimat i important per a tothom, per a començar amb molta positivitat una nova etapa de la vida.

Comentaris