Videojocs que prometen i les noves propòstes d’èxit de famoses sagues

VERÓNICA PINO

PREY és un joc d’acció/FPS disponible a Xbox1, Ps4 i PC. Va sortir el 5-5-17. Tot comença l’any 2032, que el protagonista es desperta en una estació espacial que orbita al voltant de la Lluna, per la qual ens podem moure amb llibertat i descobrir els seus secrets mentre som perseguits per uns aliens coneguts como Typhon.

What Remains of Edith Finch és un joc de fantasia/misteri disponible a Ps4 i PC. Va sortir el 25-4-17. Aquest joc ens permet viure una aventura fins a descobrir el fosc misteri amagat després d'una maledicció que castiga a una família que han vist com han anat morint de manera estranya un a un els membres del clan.

Little Nightmares és un joc d’acció tàctica disponible a Xbox1, Ps4 i PC. Va sortir el 28-4-17. Ets uns nena, Six, que és segrestada i esclavitzada en un sinistre lloc. Aquesta aventura porta al jugador a fer front a les pors de la seva infància, i té per objectiu explorar una pertorbadora casa de nines, escapar d’allà i divertir-se.

Gran Turismo Sport és un joc de conducció disponible a Ps4. La data de llançament està per determinar. Aquest nou Gran Turismo vol demostrar que la seva qualitat no ha baixat respecte a jocs antics. Volen fer un joc més realista i autèntic, amb uns gràfics excel·lents i aconseguir una compatibilitat amb PlayStation VR amb una imatge ràpida i nítida.

Call of Duty WWII és un joc de FPS/bèlic disponible a Xbox1, Ps4 i PC. Sortirà el 4-11-17. Aquest any, COD ha escoltat als fans, i proposa un joc de guerra ambientat en la Segona Guerra Mundial. Aquest joc recorre els cruels camps de batalla d’aquesta violenta i tràgica guerra amb tocs cinemàtics.

Far Cry 5 és un joc de acció/FPS disponible a Xbox1, Ps4 i PC. Sortirà el 27-2-18. S’aproxima un nou Far Cry, però aquest ambientat a la regió de Hope County, a Montana. En aquest ocasió hem de plantar cara a la secta de Les Portes de l’Edén. Aquest títol de Far Cry és el que més vehicles ofereix al jugador.

Fifa 18 és un joc d’esport disponible a Xbox1, Ps4, Pc, Switch, Ps3 i Xbox360. Sortirà el 29-9-17. Aquest nou Fifa ens presenta una continuïtat de ‘’El Camino’’ i algún mode de Realitat Virtual.

Comentaris