Xerrada d'educació viària a 3r d'ESO!

DUNA MIELGO

A finals del mes de maig, van venir dos policies a explicar-nos conceptes sobre l'educació viària. 
Van ensenyar-nos un vídeo fet per uns alumnes d'Argentina i també ens van informar dels efectes de les drogues sobre el nostre control en el vehicle amb una presentació audiovisual. 
Després d'aclarir tots els dubtes, ens van passar un full amb unes preguntes que vam haver de contestar amb sinceritat, i dur a terme un debat sobre les nostres respostes. Aquest consistia en dividir-nos en dos grups (a la banda esquerra els que defensaven el NO i a la banda dreta els que defensaven el SÍ) depenent de la nostra resposta en la següent pregunta: «Els accidents de trànsit es poden evitar?». "Vosaltres, què creieu?" A la classe de 3r B va passar un fet ben curiós! Al començament del debat, la majoria dels alumnes van defensar el sí, i en canvi, només dos alumnes defensaven el no. I això no és tot! Enmig del debat, la majoria dels alumnes de la banda dreta van passar-se a l'altre costat, fent que tant sols quedessin 4 alumnes al costat dret! 
La conclusió que vam extreure de grup va ser que sempre hi haurà accidents i que no es podran evitar mai. Tot i que jo penso que es poden evitar, però no extingir amb totalitat.

Comentaris